GEM z Pabianic |
Autor |
Wiadomość |
Wife-to-be
|
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 8:38 pm GEM z Pabianic
|
|
|
Moi drodzy, czy ktos zna zesół (nie znam nazwy) który prowadzi Pan Hlawatin? wiem, że jestem tam wokalistka (jego córka) oraz jeszcze jeden Pan.
bedę wdzięczna za informacje. słyszałam ze fajnie grają a dziewczyn ma fajny głos.
edit: poprawiłam tytuł, żey graficznie zgrać go z innymi
Pusiak |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Sro Sie 05, 2009 11:17 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
dorocia2324
|
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 7:28 pm
|
|
|
Witam my z narzeczonym jesteśmy na etapie szukania zespołu na nasze wesele. Rozmawialiśmy z tym panem i oglądaliśmy nawet płytę. Nam osobiście bardzo podoba się głos wokalistki ale panowie nie za bardzo śpiewają. Zaciągają i tak średnio czysto ale to jest każdego indywidualny wybór. Mogę podać namiary. Pozdrawiam!!
edit: usunęłam nr telefonu - takie dane podajemy wyłącznie na priv lub w odpowiednim wątku-spisie.
Pusiak |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Sro Sie 05, 2009 8:14 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Wife-to-be
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 10:50 am
|
|
|
dorocia2324,
dorocia 2324, wielkie dzięki za informację. nie ma to jak samemu posłuchać.
a przesłuchiwalaś jakieś inne zespoły z P-c? mi zależy na zespole z wokalistką, ale jest kiepsko.
dzięki za informację |
|
|
|
|
tasiorszwecja
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 4:18 pm Re: GEM z Pabianic
|
|
|
dla mnie gem to super zespol. super graja super spiewaja i bawia gosci... nie mam zadnych zastrzezen.. polecam ogromnie.. ] |
|
|
|
|
katekate
Wiek: 42 Dołączyła: 01 Lut 2010 Posty: 32 Skąd: ł-dź/żytowice
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 10:59 am Re: GEM z Pabianic
|
|
|
Witam , byłam na zabawie karnawałowej w Piątkowisku teraz w tą sobotę. Spisałam z reklamy ich nazwę i właśnie patrzę ze widnieją na forum .
Impreza była chyba na 200 ludzi a o godzinie 5 rano myślę, że ze 180 osób tańczyło na parkiecie. Dla mnie zespół bomba. Grali dla każdego i wszystko......:) Jestem bardzo zadowolona. Dziewczyna śpiewa super. Panowie, też, nie zauważyłam, żeby któryś zawodził jak tu wcześniej poprzedniczka napisała. Za każdy numer im brawo bili. Ja mogę powiedzieć , że się ubawiłam. Pytałam czy mają wolne w październiku ale muszę szukać innego zespołu na swoje wesele....
Pozdrawiam Kasia |
|
|
|
|
Zosia
|
|
|
|
|
Wife-to-be
|
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 9:08 pm zespół Gem
|
|
|
witam,
jakis czas temu w lutym słuchalismy tego zespołu. od pierwszego zaśpiewanego dźwięku wiedziałam, że ich chcę- a jestem wybredna. umówiliśmy się na spotkanie, ale nie dopytałam z tego wszystkiego czy maja wolny termin. zadzwoniłam od razu dopytać.... zajęte. najwieksze rozczarowanie! umowę na nasz termin podpisali 2 tyg przed moim telefonem....
szczerze polecam: wokalistka ma bardzo fajny głos, dojrzały, ładna barwa, bez żadnej maniery co sie często zdarza, ładnie prowadzi frazę muzyczną; męskie wokale fajne, fajne podkłady, słychać, że wszystko jest wyćwiczone. najbardziej na świecie żałuję, że ktoś mi ich sprzątnął sprzed nosa. mam nadzieję, że zespół który ostatecznie wybralismy spisze się równie dobrze.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Antek_81
Firma
|
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 12:48 pm
|
|
|
wiła wianki ten utwór w wykonaniu tego zespołu zapadł mi w głowie już chyba na zawsze |
|
|
|
|
merry
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 12:34 am
|
|
|
przy tym zespole bawiliśmy się w tym roku na sylwestrze i muszę przyznać że nasze małe grono znajomych jak i my mieliśmy świetną zabawę. Pani brunetka śpiewa naprawdę super, nie słyszałam wcześniej o tym zespole ale wrażenie na nas zrobili muszę przyznać... |
|
|
|
|
|