Nasze najpiękniejsze obrączki ślubne-który salon jubilerski? |
Autor |
Wiadomość |
NataliaKa
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2017 12:39 pm Nasze najpiękniejsze obrączki ślubne-który salon jubilerski?
|
|
|
Hej, z racji tego, że mam już mętlik cenowy i ofertowy, który salon jubilerski mi polecacie (z własnego doświadczenia, bądź jeszcze nie z własnego;) ), który według Was ma najlepszą ofertę obrączek ślubnych? Dziękuję z gór za pomoc i pozdrawiam |
|
|
|
|
*Dorotka_
Moderator
Wiek: 36 Dołączyła: 02 Cze 2012 Posty: 5060 Skąd: Łódź/Wrocław
|
Wysłany: Sro Sie 09, 2017 1:54 pm
|
|
|
Wigury 9. Robi według Waszego projektu. My u Niego zamawialiśmy ponad 3 lata temu i jesteśmy bardzo zadowoleni. |
|
|
Karmelova
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2017 7:40 pm
|
|
|
My robiliśmy w salonie Domańskich i też było i jest ok. Po ponad dwóch latach "użytkowania" obrączek nie mają one śladu większego zużycia |
|
|
Makówka88
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2017 1:00 pm
|
|
|
Dużą pewność dobrej jakości i wygodę zakupów oferują duże sklepy jubilerskie, np. Yes, W.Kruk czy Apart. Znana biżuteria, być może trochę droższa niż ta sama oferta w małym sklepiku ale daje dużą pewność, że nic się nie zepsuje i że zawsze będzie można zareklamować, jeżeli tylko zajdzie potrzeba. |
|
|
|
|
kapatka
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2017 2:44 pm
|
|
|
Makówka88 napisał/a: | Znana biżuteria, (...) daje dużą pewność, że nic się nie zepsuje i że zawsze będzie można zareklamować, jeżeli tylko zajdzie potrzeba. |
Polemizowałabym z tym twierdzeniem. A nawet znam przypadki, że właśnie w dużych salonach był problem z późniejszą reklamacją, a u mniejszego jubilera nie było z tym żadnego problemu. Znany niekoniecznie znaczy lepszy. |
|
|
RudaNiepoprawna
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2017 4:08 pm
|
|
|
Mam pierścionek zaręczynowy ze znanego, dużego salonu jubilerskiego.... Cyrkonia wypadła z niego po dwóch latach, oczywiście zareklamować się nie dało. Wiem, że jeśli pierścionek jest noszony codziennie to jest narażony, ale z drugiej strony jest to taka biżuteria, która w zasadzie przez dużą ilość kobiet jest noszona codziennie nawet przez kilkadziesiąt lat, a tak naprawdę nie robiłam z nim nie wiadomo co |
|
|
Joanna67
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2020 9:36 pm
|
|
|
Kupiliśmy z meczem najzwyklejsze i sługa do dzisiaj a to juz 13 lat |
|
|
|
|
florinskia
|
Wysłany: Sro Wrz 16, 2020 11:02 am
|
|
|
Jak dla mnie nie ma znaczenia jaki jubiler dopóki jakość jest dobra. Widziałam świetne obrączki z sieciówek i mega słabe od jubilerów robiących na zamówienie. więc moim zdaniem nie ma reguły raczej
Usunęłam link z podpisu. Odsyłam do regulaminu forum. Moderatorka Asiek |
Ostatnio zmieniony przez Asiek Sob Wrz 26, 2020 3:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|