TEST |
Autor |
Wiadomość |
podrozniczka
|
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 11:32 am TEST
|
|
|
Witam Wszystkich
Ja ciagle poszukuje orkiestry niestety. Dostalam namiary na zespol TEST. Czy ktos z Was slyszal cos o tym zespole? |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Wto Cze 24, 2008 9:50 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
drummer
Firma
|
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 12:20 pm
|
|
|
Wysałelem namiar na maila.. |
|
|
|
|
magda81
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 6:32 pm
|
|
|
Beda grali na sylwestra na nowosolnej tam gdzie bede wiec napisze co i jak po, pozdrowienia
I po sylwestrze
Zespol wypadl bardzo slabo, z naszej 25 osobowej ekipy nikomu nie przypadl do gustu
Slaby wokal wokalistki, jeden z panow caly czas spiewal na styl "Krawczyka"
Bardzo dluugie przerwy , gdzie na sylwestra powinny byc one minimalne
Repertuar taki sobie, malo nowosci.
Ogolnie minus, gdybysmy nie byli duza grupka to juz wogole byla by tragedia
Wiec jesli chodzi o mnie to nie polecam niestety |
_________________ jeszcze tylko..
just married
Pozdrawiam Cię cieplutko Gość |
Ostatnio zmieniony przez magda81 Pon Sty 01, 2007 10:47 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ir
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 4:59 pm
|
|
|
Czy ma ktos jeszcze jakies informacje na temat tego zespolu? Kolega moj byl na weselu i powiedzial ze bylo super i nawet sam podpisal z nimi umowe.jednak sadzac po powyzszej wypowiedzi to chyba nie sa tacy rewelacyjni |
|
|
|
|
magda81
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 5:28 pm
|
|
|
Wiesz to byl sylwester, mzoe po prostu brzydko mowiac sobie to olali....
nie wiem jak to nazwac
naprawde byla tragedia, okropnie dlugie przerwy a wokal bez zadnych rewelacji, ale podkreslam to byl sylwester, moze na weselu wypadna inaczej, nie trzeba sie zalamywac, po prostu nam bylo przykro ze poszlismy na zabawe, a lepiej pewnie bysmy sie ubawili w domu... |
_________________ jeszcze tylko..
just married
Pozdrawiam Cię cieplutko Gość |
|
|
|
|
sylwia_er
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 11:59 pm Zespół TEST
|
|
|
Witam,
Mam pytanie, czy ktoś słyszał lub bawił się na weselu gdzie grała ta orkiestra?? Oni są z Łodzi i grają w 3 osoby(kobieta i 2 panów). Jeżeli ktoś coś o nich słyszał to proszę piszcie. |
|
|
|
|
marta_s3
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 2:23 pm
|
|
|
Witam serdecznie.
Rok temu jak obsługiwałam pewne wesele to grał ten zespół więc miałam przyjemność słuchania ich na żywo. Faktycznie grają w 3 osobowym składzie. Wokalistka śpiewa ładnie i ma przyjemny głos. Potrafią zabawić gości i na tamtym weselu goście bardzo ładnie się bawili.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
mmika4
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 1:40 pm
|
|
|
zdecydowanie polecam, grali u nas na weselu i wcześniej na weselu mojej kuzynki, ona bardzo zadowolona i my także zwłaszcza po komentarzach naszych gosci typu: " jeszcze na zadnych weselu sie tak dobrze nie bawili jak u nas..."
profesjonalne podejście, możliwość uzgodnienia różnych szczegółów albo pozostawienia doboru repertuaru orkiestrze, my tak zrobiliśmy i doskonale potrafili dobrać muzykę by wszyscy się bawili |
|
|
|
|
rozowa0
Wiek: 38 Dołączyła: 14 Mar 2010 Posty: 86 Skąd: Aleksandrów Ł
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 1:24 am zespol
|
|
|
u nas bedzie gral ten zespol. wybralismy ich poniewaz bawilismy sie na weselu siostry mojego narzeczonego przy ich akompaniamencie i naprawde bylo rewelacyjnie. wszystkim zreszta sie podobalo |
|
|
blueberry
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2014 1:09 pm
|
|
|
Hej
Zespół TEST grał na weselu mojej siostry 7 lat temu i było świetnie, ale nie wiem czy nadal utrzymują poziom. Jeśli ktoś ostatnio się z nimi bawił to proszę o jakieś info. |
|
|
|