|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
Dieta - Hashimoto, niedoczynność tarczycy |
Autor |
Wiadomość |
ola88
Żona ;)
|
Wysłany: Nie Lip 14, 2013 8:54 pm Dieta - Hashimoto, niedoczynność tarczycy
|
|
|
Może są osoby które zmagają się z chorobą niedoczynności, jak i też z Hashimoto i stosują jakąś dietę?
Przez leki które stosuję moja waga idzie w górę, czuję się grubo, jednym słowem bardzo źle.
Potrzebuję odpowiedniej diety, żeby waga nie szła w górę - bo to też wiąże się ze zwiększoną dawką leków - czego chcę uniknąć.
Jak możecie to wrzucajcie przepisy, albo jakieś wytyczne do diet |
_________________ |
Ostatnio zmieniony przez ola88 Nie Lip 14, 2013 8:55 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Sisska
|
Wysłany: Nie Lip 14, 2013 10:16 pm
|
|
|
mam ten sam problem i nie stosuje żadnej diety. nie znaczy to, że mam niedowagę... ale strasznie trudno zrzucić nawet 5 kg |
|
|
ola88
Żona ;)
|
Wysłany: Wto Lip 16, 2013 8:09 pm
|
|
|
Mimo tego że wg BMI moja waga jest idealna - to ja nie czuję się dobrze, czuję się grubo, taka beza a chciałam właśnie stracić ok.5 kg i zachować tą wagę, ale jedyny problem to taki że ja nie umiem żyć bez mięsa jestem baaardzo mięsożerna
Więc jak ktoś coś więcej wie o diecie do tej choroby to chętnie poczytam |
_________________ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|