|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
The Voyce |
Autor |
Wiadomość |
Audiolka
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 9:51 pm The Voyce
|
|
|
Miałam przyjemność bawić się z nimi już 5 razy , w tym raz na swoim własnym weselu. I z ręką na sercu mogę polecić chłopaków (w liczbie 5), bo są rewelacyjni!!! Wyczuwają momenty w których goście chcą się bawić, wiedza kiedy należy zrobić przerwę, graja czysto. Pomijam fakt, że Lolek to mój kumpel )
Mariusz (szef zespołu) to naprawie świetny facet, z którym można się dogadać we wszystkich kwestiach
Malwina, Bella teraz wy |
Ostatnio zmieniony przez Audiolka Czw Sie 05, 2010 9:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
e_linka2
|
Wysłany: Nie Wrz 12, 2010 1:22 pm
|
|
|
My (znaczy się ja i moja druga połówka) również mieliśmy okazję bawić się z chłopakami już dwa razy. Po raz kolejny zagrają dla nas już na naszym własnym weselu (w przyszłym roku). Szczerze mówiąc długo się nad zespołem nie zastanawialiśmy i jesteśmy prawie pewni, że się nie zawiedziemy.
Mają zmysł do rozpoznawania gustów i upodobań muzycznych gości. Zresztą Mariusz sam mówił, że będą grać takie kawałki, przy których będą widzieli, że goście się dobrze bawią. Poza tym uważam, że bardzo dobrze umieją poprowadzić oczepiny. |
|
|
|
|
Bella
misiowa żona
|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 2:53 pm
|
|
|
Audiolka napisał/a: | Malwina, Bella teraz wy |
Zatem teraz ja
The Voyce grali u nas na weselu i poprawinach w lipcu tego roku.
Zespół od samego początku zrobił na nas bardzo pozytywne wrażenie, które trwa do tej pory.
Chłopaki mają ogromne doświadczenie w prowadzeniu wesel, potrafią szybko rozruszać towarzystwo, oraz nawiązać kontakt z gośćmi. Na pierwszej granej przez nich piosence frekwencja na parkiecie wynosiła jakieś 90-95%! I praktycznie na tym poziomie utrzymywała się przez cała imprezę! Po godzinie 5 nad ranem prowadziłam jeszcze "węża" po sali, w którym uczestniczyło jakieś 60-70 osób!
Świetnie bawili gości przez cała noc, wiele osób pytało nas gdzie ich znaleźliśmy, bo tak im się podobali. Zgadzam się z e_linka2, że świetnie potrafią rozpoznać gusta muzyczne gości.
Repertuar mają zróżnicowany, także każdy znajdzie cos fajnego dla siebie Grają w 100% na żywo i widać, że daja z siebie wszystko. Aż bije od nich pozytywna energia, którą zarażają gości. Przerwy niezbyt długie i w odpowiedniej ilości - w zasadzie tylko na posiłki.
Prowadzą świetną biesiadę przy stołach, w której uczestniczyli wszyscy goście. Nawet osoby, które twierdziły wcześniej, że nie lubią tego typu zabaw, chętnie się włączyły i świetnie się bawiły
Oczepiny poprowadzone fajnie, trochę konkursów, wszystkie szczegóły można omówić wcześniej.
Polecam serdecznie ten zespół, ponieważ spełnili nasze oczekiwania w 100% |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|