AFFIX z Łodzi |
Autor |
Wiadomość |
Asiuchana
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 11:34 am AFFIX z Łodzi
|
|
|
Chciałabym sie dowiedzieć czegoś na temat tego zespołu. Nie ma go na forum, więc może warto powiedzieć coś i o nim. Jeśli oczywiście ktokolwiek coś o nim wie |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Czw Wrz 06, 2007 8:46 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
MiM
|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 10:07 pm
|
|
|
byłam na przesłuchaniu zespołu Affix. pan powiedział, ze grają wszystko, jeśli ktoś zażyczyłby sobie nawet same przeboje deep purple i rolling stones to są w stanie to zrobić. jeśli ktoś chce standardowy repertuar też dobrze, no i ze są w stanie nauczyć się każdej piosenki, potrzebują tylko jej tytuł. Głowny minus zespołu - niejednolity ubiór, a dla mnie to ważna kwestia, choć oczywiście nie najważniejsza.
ostatecznie ich nie wybrałam. skusiłam się na San Marino
pozdrawiam
MiM |
|
|
Oliwka
|
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 11:01 pm
|
|
|
My podpisaliśmy już z tym zespołem umowe słyszeliśmy jak grają i nam się podobało.Mam nadzieje że będzie wszystko ok. |
|
|
fiona83
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 9:42 pm
|
|
|
My też mamy już podpisaną umowę.
Słyszeliśmy i widzieliśmy materiały. Jesteśmy pewni, że to dobry wybór.
Relację zdam po 23 sierpnia |
|
|
|
|
dorotaszczot
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 6:20 pm
|
|
|
Witam wszystkich!!!Mam takie pytanie czy ktoś juz miał wesele lub był na weselu z tym zepołem?Podoba mi się głos wokalisty,troche mnie przeraza ,że część muzyków jest w Polsce,a pozostali za granicą.Jak to później przekłada sie na granie?Czy ktoś widziała na zywo zespół?Pozdrawiam |
_________________ dorota |
|
|
|
|
fiona83
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 10:07 pm
|
|
|
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zespołu, choć brany był z łapanki pół roku przed weselem (niejaki Gadget nas na lodzie zostawił)
Bazowaliśmy właściwie na tym , co jest umieszczone na stronie zespołu oraz opinii jednej z forumek (mls). Na szczęście nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Chłopaki wymiatali aż miło (podziękowania dla pana Marka za Czerwoną jarzębinę i Ciszę ). Zarówno wokal jak i instrumenty akceptowalnie czyste (jak na moje ucho po szkole muzycznej). Oczepiny dokładnie takie jak poprosiliśmy - krótkie i rzeczowe. Poprawiny planowane były od 16 do 21, ale goscie wypuścili zespół dopiero po 23 gdy zagrał kawałek Deep Purple oraz hit Dziewczyna o perłowych włosach
Naprawdę szczerze polecamy i pozdrawiamy zespół
Fionka miała napisać szczerze, to napisała |
|
|
|
|
affix
Firma
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 8:35 pm Podziękowania
|
|
|
Dzięki za dobre słowa.
Wesele i poprawiny - po prostu super!!!! Pozdrowienia dla rodziców - zarówno Twoich jak i Krzysztofa. Twój Tata trochę nas wymęczył ale granie takich różnych kawałków dla tak wspaniałej publiki to po prostu sama przyjemność.
"Smoke On The Water" z repertuaru Deep Purple wykonaliśmy po raz pierwszy, "Girls In Pearl In Her Hair" z repertuaru Omegi - również. Trzeci kawałek w bloku - "Lady In Black" z repertuaru Uriah Heep - graliśmy już wcześniej.
Jeszcze raz - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Czw Sie 28, 2008 8:12 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
fiona83
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 9:53 pm
|
|
|
Tata serdecznie dziękuje za spełnianie wysublimowanych zachcianek muzycznych.
Mama dziękuje za rewelacyjną muzykę w przerwach - z klasą i nie za glośno.
Zbigniew 'Macarena' T. dziękuje za udostępnienie bębnów i wspólną grę.
Generalnie odwaliliście kawał bardzo dobrej roboty
Krzysiek to Krzysiek, ale ja to jestem z tych bardziej wymagajacych |
|
|
|
|
Oliwka
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 7:32 pm
|
|
|
Polecam AFFIX mieliśmy ślub 6 września i było super.Taką orkiestrę można polecić wszystkim. Podziękowania dla pana Marka za prezent który nam zrobił z bębnami.Jeszcze raz dziękujemy za sprowadzenie bębnów i za świetną zabawe. |
|
|
affix
Firma
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 9:52 pm Re: Podziękowania
|
|
|
My również dziekujemy za wspaniałą zabawę. Jedyny minus tego dnia to... upalna pogoda, która - chyba wszystkim - dała się we znaki.
Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia !
Pozdrawiam
Marek Walczak |
_________________ Pozdrawiam
Marek Walczak |
|
|
|
|
mls
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 10:34 am
|
|
|
Mogę tylko podpisać się pod słowami fiony Po Prostu super
A i my mieliśmy małą niespodziankę w postaci śiwtnego występu solowego perkusisty |
|
|
|
|
dorotaszczot
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 8:47 pm
|
|
|
;) Zespół Affix jest super!!!!! Bardzo dziękuję za świetną zabawę 5 września,goście bardzo zadowoleni,ale to chyba było widać po zabawie!!!! Sol :P ówka na perkusji fantastyczna !!!! Polecam zespół!!! Panowie sympatyczni i kulturalni,a repertuar wszechstronny i świetnie zagrany oraz czysto zaśpiewany. :P |
_________________ dorota |
|
|
|
|
Owca
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 8:57 am
|
|
|
Zespół Affix jest rewelacyjny! Grał na naszym weselu 11 września 2010 roku.
Goście byli zachwyceni, Panowie doskonale dobrali repertuar "pod gości weselnych". Świetnie poradzili sobie z "piętrową salą" w lokalu Madame Synowiecka.
Oczepiny z dużą dawką humoru i na poziomie:)
Panowie kulturalni i przesympatyczni.
Poza tym muzyka zagrana czysto, świetny wokal.
Jeśli zależy Wam na oryginalnej i profesjonalnej oprawie muzycznej wesela, polecam Zespół Affix z całego serca!
Zespołowi natomiast dziękuję za świetną i niezapomnianą zabawę!
Pozdrawiam,
Anna. |
|
|
|
|
|