|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
poziom wypowiedzi |
Autor |
Wiadomość |
@Mac-erson
Administrator forum.wesele-lodz.pl
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 12:00 am
|
|
|
Odświeżam temat.
Zauważyłem, iż niektóre wypowiedzi zawierają słowa nie przystające do poziomu kultury jaka powinna panować na naszym Forum, używane są słowa obraźliwe.
Proszę jednoznacznie o zachowanie kultury języka na łamach naszego Forum.
Wypowiedzi nie stosujące się do tych standardów będą bezwzględnie usuwane oraz będą dawane ostrzeżenia.
Wynika to z faktu, iż nie tylko właściciel posta ale również administratorzy i właściciele Forum odpowiadają za zamieszczone w nim treści. |
|
|
|
|
MadMar
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2013 10:52 pm
|
|
|
sama nie wiem, gdzie to napisać, a nie chcę zakładać nowego tematu.
Mam pytanie. Często zdarza się (co jest dość irytujące), że pewne osoby piszą na forum w kilku tematach (najczęściej, gdzie są ukryte wiadomości), czytają je, a następnie kasują posta.
Nie mowię o sytuacjach rzadkich i wyjątkowych, ale czasem pojawia się kilka odpowiedzi w krótkim czasie napisanych przez jedną osobę, po czym kiedy wchodzi się w link z powiadomienia okazuje się, że wszystkie te posty są po kolei usuwane.
Czy da się coś z tym zrobić? Nie wiem czy jakieś ostrzeżenia? Cokolwiek, co mogłoby ograniczyć taki proceder? |
|
|
*Asiek
Moderator Czarownica vel Anioł
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2013 10:57 pm
|
|
|
MadMar napisał/a: |
Czy da się coś z tym zrobić? Nie wiem czy jakieś ostrzeżenia? Cokolwiek, co mogłoby ograniczyć taki proceder? |
Oczywiście. W takich sytuacjach informujcie nas lub admina na priv z konkretną informacją : kto, kiedy i w jakim temacie. My zajmiemy się resztą. |
|
|
agacionek
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2013 11:46 pm
|
|
|
MadMar, tez to zauważylam, ale nie wpadlam na to ze ktos pisze tak aby podejrzec wiadomosci Asiek napisał/a: | W takich sytuacjach informujcie nas lub admina na priv z konkretną informacją : kto, kiedy i w jakim temacie. |
Przynajmniej wiadomo teraz co z tym zrobic |
|
|
MadMar
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2013 12:03 am
|
|
|
Asiek, ok, dziękuję ślicznie |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|