|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
DJ TOMASZ GRABARCZYK |
Autor |
Wiadomość |
podrozniczka
|
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 3:14 pm DJ TOMASZ GRABARCZYK
|
|
|
Czy ktos z Was zna lub bawil sie z tym DJ-em? |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Wto Cze 24, 2008 10:10 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
anika007
|
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 1:21 am
|
|
|
napisz o nim coś więcej! |
|
|
|
|
M_and_S
|
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 12:08 am
|
|
|
My mieliśmy wesele w Zgierzu w tą sobotę i prowadził je właśnie ten DJ. Jesteśmy zachwyceni. Od samego początku świetny kontakt. Potem ogromna pomoc w miksowaniu pierwszego tańca (nasz był wyjatkowy bo zlepiał słowa aż 15 utworów chociaż spokojnie trwał jakieś 7 min ) nie pytajcie to trzeba byłoby zobaczyć , goście zachwyceni! pomysł nasz, w każdym razie DJ otwarty na wszelkie propozycje, a nie na zasadzie nie chce mi się... Przede wszystkim potrafi na bieżąco dopasować muzykę do nastroju imprezy, a nie trzyma się sztywno jakiejś listy. I uwierzcie mi, że jeśli myślicie, że zaplanujecie wesele piosenka po piosence to się mylicie, bo zawsze jest jakiś spontan Grunt żeby osoba, która prowadzi imprezę potrafiła ją okiełznać, poczuć to co czują goście i dobrać muzykę Ja jak patrze teraz na listę opisów na gg to wszystkim graja te piosenki w głowie do tej pory Nie ukrywam, że wiele zależy też od gości. Natomiast poza jedzeniem na weselu najważniejsza jest muzyka i to w jaki sposób prowadzi się imprezę, my mieliśmy wszystko perfect więc spokojnie możemy polecić Pana Tomka! Nie zawiedziecie się na pewno jeśli zdecydujecie się na niego |
_________________ M&S |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|