|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
Poszukuję dobrej fryzjerki oraz kosmetyczki (poza salonem) |
Autor |
Wiadomość |
agniesia0588
|
Wysłany: Pią Sty 23, 2015 8:52 pm Poszukuję dobrej fryzjerki oraz kosmetyczki (poza salonem)
|
|
|
Cześć dziewczyny. Może za wcześnie o tym myślę, ale trochę mnie dołuje myśl, że wszystkie salony dnia 15.08 (święto) będą pozamykane. Czy któraś z Was korzystała z usług dziewczyny, która np. w salonie nie pracuje a jest po szkole czy studiach fryzjerskich lub kosmetycznych? Wiem, że takie osoby chcą sobie dorobić i są dostępne czasowo. Albo może mi polecić Panią, która jednak będzie mogła zrobić mi fryzurę/makijaż w sobotę/w święto nie w salonie? Jeżeli temat już się powtórzył to poproszę o link do tematu. Pozdrowionka |
|
|
ewa91
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2015 10:54 am
|
|
|
Moim zdaniem powinnaś wziąć pod uwagę rozmowę ze znaną i zaufaną fryzjerką, kosmetyczką. Zapytaj wprost czy makijaż i fryzura mogłyby zostać wykonane u Ciebie w domu w tym dniu. Nie ryzykowałabym "nową współpracą".
Usunęłam reklamę z podpisu. Moderatorka Asiek |
Ostatnio zmieniony przez Asiek Sob Sty 24, 2015 11:14 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
agniesia0588
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2015 6:50 pm
|
|
|
Niestety nie chodzę do żadnej fryzjerki ani kosmetyczki, i w tm cały problem:/ Teraz musiałabym przynajmniej kilka razy w miesiącu umówić się do fryzjerki by ją sprawdzić a niestety nie mam na to czasu ani kasy:/ Sama z zawodu byłam kosmetyczką, więc pazurki sobie zrobię sama, ale jeżeli chodzi o makijaż to wolałabym gdyby już przyjechał ktoś i mnie dopieścił w tym ważnym dniu, to samo z fryzurą. Ufarbuję się sama, ale upięcia nie zrobię. Nie mam żadnej zaufanej osoby, która mogłaby się mną zająć tego dnia. |
|
|
Karollka
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2015 7:26 pm
|
|
|
agniesia0588, jeśli chodzi o makijażystkę to polecam Annę Sokołowską - dojedzie do Ciebie do domu na pewno |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|