SZUKAM OPINI O ZESPOLE SOMGORS'I Z ŁODZI (czterech panów) |
Autor |
Wiadomość |
magda i ja
|
Wysłany: Sob Lip 09, 2011 1:17 pm SZUKAM OPINI O ZESPOLE SOMGORS'I Z ŁODZI (czterech panów)
|
|
|
Witam wszystkich i ponownie zwracam się z ogromną prośbą o opinie na temat zespołu SOMGORS'i z Łodzi a nie z Huty Żabiowolskiej , znam tylo opinie mojej siostry która bawiła się przy ich muzyce na weselu u swojej koleżanki w czerwcu ubiegłego roku i wierci nam dziurę w brzuchu żebyśmy zdecydowali się właśnie na nich.Jeżeli wiec mieliście "doczynienia " z tym zespołem to podzielcie się swoimi wrażeniami.
Pozdrawiam, Magda.
PS mam jeszcze prośbę do moderatora "*ppola " o nie odsyłanie mnie do archiwalnych postów dotyczących zupełnie innego zespołu w dodatku z innego miasta.
WAKE UP ! |
|
|
|
|
Pusiak
- Dyktator
|
Wysłany: Sob Lip 09, 2011 4:22 pm Re: SZUKAM OPINI O ZESPOLE SOMGORS'I Z ŁODZI (czterech panów
|
|
|
magda i ja napisał/a: | PS mam jeszcze prośbę do moderatora "*ppola " o nie odsyłanie mnie do archiwalnych postów dotyczących zupełnie innego zespołu w dodatku z innego miasta.
WAKE UP ! |
A Modowie ze swojej strony proszą o przeczytanie Regulaminu i stosowanie się do niego. Nie ma potrzeby powielać tego samego tematu - bo przed chwilką usunęłam trzeci (identyczny właściwie z tym) wątek z pytaniem. A Mod też człowiek, pomylić się może. |
|
|
szaraczarownica
zgryźliwy tetryk
|
Wysłany: Sob Lip 09, 2011 5:18 pm
|
|
|
magda i ja napisał/a: | PS mam jeszcze prośbę do moderatora "*ppola " o nie odsyłanie mnie do archiwalnych postów dotyczących zupełnie innego zespołu w dodatku z innego miasta. |
Takie rzeczy można załatwiać na privie, a nie w wątku.
I na dodatek grzeczniej. |
|
|
ppola
Birdwoman
|
Wysłany: Sob Lip 09, 2011 8:47 pm
|
|
|
Szanowna magda i ja, po pierwsze przepraszam że odesłałam do innego watku, fakt znalazłam zespół o tej samej nazwie przeczytałam początek i umknęla mi miejscowośc z jakiej zespół pochodzi,
a po drugie jesli masz jakies watpliwości co do mojej pracy, proszę o info na priv a za razem grzeczniejsze wyrażanie sie na forum. Jeśli masz jakieś watpliwości co do tego odnosnika odsyłam do regulaminu który zaakceptowazłaś i oczywiście przeczytałaś. |
|
|
magda.i.ja
|
Wysłany: Pon Lip 11, 2011 2:49 pm
|
|
|
Witam ponownie,
Jeżeli moja wypowiedź kogokolwiek uraziła bądź ktokolwiek poczuł się dotknięty l , to najmocniej przepraszam nie to miałam na celu, nie chciałam również być niegrzeczna pisząc do *ppola "WAKE UP " ( o ile się nie mylę to taki właśnie podpis, tylko że po polsku widnieje pod każdym postem napisanym przez *ppola ).
Nie rozumiem tylko dlaczego wciąż odsyłacie mnie do regulaminu tego forum....??????
Zapewniam że zanim napisałam post z zapytaniem o zespół SOMGORS'I , skorzystałam z wyszukiwarki lecz nie znalazłam tam informacji których szukałam.
P S
Przeglądając to Forum odniosłam wrażenie że panuje tu rodzinna ,sympatyczna i życzliwa atmosfera ..... niestety jak widać nie wobec wszystkich. Nowych użytkowników którzy dopiero co się zarejestrowali.traktuje się nieco inaczej
Szkoda tylko że nie nie znalazłam informacji których szukałam , no ale cóż .....
jeszcze raz PRZEPRASZAM i życzę wszystkim powodzenia.
Magda |
|
|
|
|
|