duet ze Zduńskiej Woli |
Autor |
Wiadomość |
Wife-to-be
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 9:43 pm duet ze Zduńskiej Woli
|
|
|
czy ktoś zna zespół Duet? Panowie mimo nazwy zespołu występują we trójkę. Podsłuchiwaliśmy ich i nawet fajnie grali, mieli fajny kontakt z gośćmi.
Może ktoś z Was cos o nich słyszał?
Za wszelkie informacje wielkie dzięki
[ Dodano: Pon Maj 31, 2010 2:43 pm ]
Witam,
ponawiam pytanie. może ktoś ma jakieś wieści o zespole Duet?
będę wdzięczna za wszelkie informacje. |
|
|
|
|
anna27.
|
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 4:30 pm
|
|
|
odradzam. nic specjalnego,mnie na żywo się nie podobali. |
|
|
|
|
suzarek
|
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 7:59 pm
|
|
|
Byłam na dwóch weselach na których grali (jakieś 3 lata temu)i powiem, że nawet mi się podobało. Nie było problemu jeśli ktoś prosił o zagranie jakiejś piosenki. Jeśli przy stole zaczynały się śpiewy to pan z akordeonem już leciał przygrywać i zabawa się rozkręcała. Ale tak na prawdę to dużo zależy od gości czy chcą się bawić. Bo niestety ale są tacy których nawet ABBA na żywo by z krzesła nie podniosła... |
|
|
margarita411
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 5:23 pm
|
|
|
anna27. napisał/a: | odradzam. nic specjalnego,mnie na żywo się nie podobali. |
Każdy ma swoje poglądy, ja osobiście byłam na wielu imprezach oprawionych przez Duet ze Zduńskiej Woli, i jestem niesamowicie zaskoczona układem głosów tych panów co się rzadko zdarza. nie potrzebna jest im zadna wokalistka. jeśli chodzi o repertuar to jest bardzo rozbudowany. Świetnie bawią gości nie tylko muzyką ale i róznymi zabawami na poziomie. Wiem co mówię gdyż słuch mam absolutny i studiuję na akademii muzycznej. W okolicy nie znam lepszego zespołu niż Duet, a często bywam na imprezach gdzie grają inne kapele.
Nawet nie muszą ogłaszać się w internecie, bo nie mają takiej potrzeby. Gorąco Polecam!!! |
|
|
|
|
monikabercia
Wiek: 46 Dołączyła: 06 Lut 2015 Posty: 1 Skąd: Zduńska Wola
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2015 8:23 pm
|
|
|
Ja osobiście polecam dwa zespoły. Albo Skandale albo zespół weselny Faktor. Na moim weselu grał zespół Skandale i wszyscy ocenili, że jeszcze nigdy nie byli na takim weselu. Natomiast z zespołem Faktor bawiłam się na kilku balach i uważam, że jest super. Z zespołem zawsze trzeba uważać, a najważniejsze, to trzeba pytać co potrafią zagrać. Kiedyś byłam na imprezie, gdzie zespół grał tylko disco polo i nic więcej. Gdy prosiliśmy, by zagrali coś co lubi młodzież, niestety nie potrafili nic zagrać. Natomiast wymienione wyżej Skandale i Faktor zagrają niemal wszystko.
Pozdrawiam
Monika |
_________________ Monika Bercia
http://www.zespolnawesele-lodzkie.pl |
|
|
|
|
ani
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2015 9:25 pm
|
|
|
Słyszałam ostanio, że ten zespół kończy swoja karierę.
Natomiast polecam bardzo Skandale-rewelacyjny zespół. |
|
|
|
|
Marios
|
Wysłany: Sro Lut 25, 2015 12:07 pm Duecik ze Zduni
|
|
|
Witam. Słyszałem że Zespół nie kończy swojej Kariery , tylko może lekko sie zmienić skład , ale to raczej na plus . Polecam tą kapele zwłaszcza na wesela Byłem z nimi na niejednej imprezie i jest super. |
|
|
|
|
|